Мая и семейството й спечелиха обезщетение от 250 милиона долара,

...
Мая и семейството й спечелиха обезщетение от 250 милиона долара,
Коментари Харесай

Съдебният заседател на Мая Ковалски, обвинен в лошо поведение от болницата

Мая и фамилията й завоюваха обезщетение от 250 милиона $, откакто съдиха болничното заведение и Департамента за деца и фамилии във Флорида, когато майка й посегна на живота си, откакто лекарите в болничното заведение я упрекнаха в Мюнхаузен посредством прокурист.

Този месец болничното заведение беше приета за виновна по всички обвинявания, в това число тези за подправено отнемане от независимост, побой и съзнателно причиняване на прочувствен стрес както на Мая, по този начин и на майка й Беата Ковалски.

Но болничното заведение в този момент търси още един развой и е поискала от съда да разпореди изявлението със правосъден заседател №1, който също е служил като ръководител на правосъдния състав, съгласно искане, подадено на 22 ноември.

Клетвена декларация, приложена към настояването, твърди, че е имало „ евентуално нездравословно “ и „ хипотетично нездравословно “ държание от правосъдния заседател и брачната половинка му.

Журито не е било изолирано по време на процеса, само че юристите на болничното заведение са твърди, че изявления в обществените медии както от брачната половинка на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР