Мая Бежанска не скри гнева си от убийствата на деца

...
Мая Бежанска не скри гнева си от убийствата на деца
Коментари Харесай

Мая Бежанска е бясна, не се сдържа в ефир

Мая Бежанска не скри гнева си от убийствата на деца и младежи по българските пътища.

" Как е допустимо такова нещо? Как може да се протяга ръка на деца? Как толкоз се неглижира човешкият живот в България? “, изригна в предаване на NOVA миньончето.

Бежанска сподели, че има щерка на 20 години и доста се безпокои, когато девойката излизала от къщи.

" Аз съм доста натъжена. Всеки ден си поплаквам. В цялостен потрес съм от протичащото се по улиците на страната ни “, даде воля на страстите си актрисата.

" Хората са станали неприятни. Но не желая да споделям това на щерка ми “, сподели още тя.

Мая Бежанска показа, че тъгува за времето, когато всички в гилдията са били задружни и като едно огромно семейство. Тя обаче не се нае да предвижда дали това ще се върне в миналото.

Звездата от сериала " Домашен арест “ го удари на мемоари и за детските си години, когато доста желала да свири на цигулка. Баща й обаче не могъл да й откри подобаваща и се върнал вкъщи с акордеон.

" Огромен инструмент, а аз – едно 80-сантиметрово парче месо! “, ужасява се и до момента Бежанска.

По думите й тя в никакъв случай не обикнала същински акордеона, само че неочаквано се върнала към него неотдавна. " Дължа го на една прелестна жена, Вероника, от Дебнево “, разкри тя.

Миньончето разясни, че с помощта на познаването на този инструмент й се удала без проблем и основната роля в новата пиеса на Елин Рахнев " Козата, която свири на акордеон “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР