Май, май не е никак лесно да си инфлуенсър, особено

...
Май, май не е никак лесно да си инфлуенсър, особено
Коментари Харесай

Попиляха Алекс Богданска: Ние ти плащаме почивките, а ти ни пренебрегваш!

Май, май не е по никакъв начин елементарно да си инфлуенсър, изключително от най-популярните в България и да събираш обожанието на хората в обществените мрежи. И естествено всяко твое деяние да се преглежда под лупа и да търпиш рецензии, даже и когато не направиш нищо.

Всъщност, тъкмо това ще се окаже огромният проблем на Александра Богданска, която очевидно към този момент съществено изнервя почитателите си в Инстаграм. Вчера някогашната госпожа Петканова показа видео, което разказва едномесечната ѝ отмора на остров Пукет, на която апропо, беше с Даниел Петканов и сина им Габриел, написа woman.bg. И още в първия коментар тя получи солидна рецензия от своя последователка: 

" Забелязвате ли по какъв начин в никакъв случай “ известните " не връщат мнения на “простолюдието "? Когато другояче някоя различен “известна " персона отдели от скъпото си време да разяснява забележете “сърце " или някаква емотиконка, незабавно му се дава отговор???

А тези хора - инфлуенсърите седят по островите по месец не поради известните си другари, а поради почитателите им, които са създали това да стане реалност… доста жалка работа. Аз персонално отхвърлям да последвам някой, който в никакъв случай не си направи труда да отговори на персонално и не цени хората (простосмъртните) ", написа дамата. 

И в случай че нормално Алекс подминава мненията от почитателите си просто с " харесване ", този път тя реши да влезе в пояснителен режим и подходи деликатно със следните думи:

" Здравей, благо момиче! Винаги се старая да давам отговор на известията на моите почитатели и това е реалност, който може да се удостовери от доста хора в случай че се поинтересуваш задълбочено. Ако имаш поради " отговор " тук в мненията - аз нормално давам отговор с емотиконка на хората, които познавам персонално, останалите ги " одобрявам " със сърчице! " В идващите мнения се заформи къс диалог, в който Богданска отнесе още рецензии и единствено едно мнение, което беше в нейна отбрана.

Друг почитател пък я подлага на критика, поради това, че явно е била на отмора с някогашния си брачен партньор, за който страдаше. Алекс обаче не отговори на този коментар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР