MaxDecor“ – официалният представител на Benjamin Moore“ и PPG –

...
MaxDecor“ – официалният представител на Benjamin Moore“ и PPG –
Коментари Харесай

Интериорни решения за вашия дом

„ MaxDecor “ – формалният представител на „ Benjamin Moore “ и PPG – Pittsburg Paints за Пловдив и района

В модерния свят времето за извършване на покупки става все по-ограничено, а нуждата потребителите да намерят всичко под един покрив в никакъв случай не е била по-голяма. И тук на помощ идват експертите от „ “. В магазина ще откриете богата гама цветове при избора на латекс, фасадна багра или декоративни мазилки. Фирмата предлага разнообразни марки интериорни и фасадни бои на най-качествените производители в света! Със своите над 1000 цикъла на миене боите са измежду най-предпочитаните от клиентите. Сериите AURA и REGAL са с нулево наличие на летливи органични съединения Zero VOC , което ги прави извънредно подобаващи за пространства в които живеят дребни деца, бременни и хора с алергии. Най-новото попълнение в гамата артикули предлагани от компанията, са боите с високо качество на, които са утвърдила се марка в екстериорните и интериорни бои в Съединени американски щати, а към този момент и в България.


Служителите в магазина са подготвени да предложат професионален съвет или консултация, с цел да извършите своя най-хубав избор. Ще ви оказват помощ да изберете най-подходящия цвят за обичаната стая в дома ви, като на място в магазина могат да се тонират над 9000 цвята.

Помислено е и за тези, които обичат сами да ремонтират своя дом. В магазина на “ ще може да намерите богата гама принадлежности, които ще създадат боядисването не просто елементарно, само че и професионално. Специално внимание е отделено на бранша с интериорните решения, тъй като точно те трансформират един апартамент или къща в същински дом. На разположение на клиентите е богато многообразие от подови настилки и паркети, лайсни и первази, всички нужни консумативи към тях, които са поръчител за съвършения свършек на ремонта.


Не се колебайте! Доверете се на опита и професионализма на чиновниците в магазин с цел да превърнете ремонта в дома си от досадно занятие в цветно прекарване!

За контакти:

Магазин „ MaxDecor “
ЖР „ Тракия “, „ Освобождение “ 39А (в комплекс „ Елит “)

Телефон: 0893 305 306
Mail:,

, ,
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР