Маурисио Почетино няма намерение на всяка цена да се завръща

...
Маурисио Почетино няма намерение на всяка цена да се завръща
Коментари Харесай

Почетино засега няма да захваща нова работа, чака развитие в четири клуба, които си е набелязал

Маурисио Почетино няма желание непременно да се завръща към треньорката специалност, в случай че това не се случи в клуб, който дава отговор на неговите упоритости. Според Дейвид Орнстейн от The Athletic аржентинецът е подготвен с месеци да чака уместно развиване за него в един от четирите клуба, които припокриват визиите му. Това са,, и.
През последните седмици зачестиха сведенията, че хора от управлението на Юнайтед са говорили с Почетино. Темата за неговото предопределение на " " стана настояща след двете следващи загуби на " алените дяволи " от и. След това обаче Юнайтед взе сложното посещение на и това за момента стабилизира позициите на.

пък към момента е не е подписал нов контракт със Сити, а актуалният му подобен изтича след края на сезона. Заради несигурността шефовете на " жителите " също мислят за различни разновидности, като по-рано през месеца в британските медии се появиха клюки, че такива са точно Почетино и.

За уволнението на от ПСЖ пък се заприказва след загубата в Шампионската лига от при започване на месеца.

Четвъртият клуб, който Орнстейн загатва, е Челси. Под управлението на лондончани редуват мощни и неуверени интервали, само че сега позицията на някогашния халф не наподобява застрашена. Въпреки това за всички е ясно, че Роман Абрамович, който е прочут с това, че постоянно сменя мениджърите на Челси, може да предприеме радикална смяна още в първия миг, когато види, че отборът влиза в някаква рецесия.

Вчера в Испания се появи информация, че желае Почетино, само че това желание мъчно би се осъществило.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР