Маурисио Почетино е фаворитът на Флорентино Перес за наследник на

...
Маурисио Почетино е фаворитът на Флорентино Перес за наследник на
Коментари Харесай

Флорентино Перес вече имал фаворит за нов треньор на Реал Мадрид

Маурисио Почетино е любимецът на Флорентино Перес за правоприемник на Карло Анчелоти в Реал Мадрид, оповестява аржентинското издание TyC Sports. 63-годишният италианец има контракт с “белите ” за още един сезон и не желае да напуща треньорския пост, само че пък Бразилската футболна федерация не крие, че го желае за селекционер на мястото на напусналия Тите.

Почетино е свободен сътрудник от предишното лято, когато се раздели с Пари Сен Жермен. Той беше интензивно спряган и за някогашния си клуб Тотнъм, само че пък там заложиха на различен краткотраен вид до лятото след напускането на Антонио Конте преди дни.

Появиха се информации още, че аржентинецът е отказал на Уест Хам, а е измежду разновидностите и за Челси при вероятно освобождение на Греъм Потър.

През февруари Почетино призна, че би желал един ден да се завърне в Ла Лига, само че посочи, че това би било с цел да поеме някогашния си отбор Еспаньол.
 Анчелоти: Ще се веселя да приказвам с президента на бразилския футбол, само че към този момент споделих какво желая Анчелоти: Ще се веселя да приказвам с президента на бразилския футбол, само че към този момент споделих какво желая
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР