Матю Пери , любимият актьор, който изигра ролята на Чандлър

...
Матю Пери , любимият актьор, който изигра ролята на Чандлър
Коментари Харесай

Матю Пери от "Приятели" почина внезапно!

Матю Пери, обичаният артист, който изигра ролята на Чандлър Бинг в „ Приятели “, умря. Той беше на 54.
Полицията в Лос Анджелис проверява гибелта на Пери, сподели източник от правоприлагащите органи пред CNN. В момента няма съмнения за насилствена гибел, сподели източникът, само че случаят остава разследван от отдела за грабежи и убийства на полицията в Лос Анджелис.

Пери е умрял при явен случай с удавяне в дома си в Лос Анджелис в събота, според  Los Angeles Times, базирайки се на източници от правоприлагащите органи.

„ Съкрушени сме от кончината на нашия безценен другар Матю Пери. Матю беше необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията на Warner Bros. Television Group “, споделиха от  Warner Bros. Television Group в изказване за CNN.

„ Въздействието на неговия комедиен талант се почувства по целия свят и неговото завещание ще продължи да живее в сърцата на толкоз доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме любовта си към фамилията му, обичаните му хора и всички негови предани почитатели. ”

Говорителят на пожарната в Лос Анджелис Брайън Хъмфри сподели пред CNN, че позвъняването до 911 е постъпило в 16:07 за незабавна помощ по вода. Актьорът описа по какъв начин се е преборил със зависимостта си от опиатите и алкохола в своите записки от 2022 година „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “. Звездата бе благоприятен за малко за Моли Хървиц до раздялата им през юни 2021 година

Инфо: CNN

Източник фотоси:: istock

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР