Матю Макконъхи разбрал, че иска да стане баща още на

Матю Макконъхи разбрал, че иска да стане баща още на ...

Матю Макконъхи от осемгодишен искал да стане баща

Матю Макконъхи разбрал, че иска да стане баща още на 8-годишна възраст, като още тогава смятал това за най-големия успех в живота.

, че когато е бил дете, баща му винаги го е карал да се обръща към хората с „господин“ или „мадам“. Матю смятал, че причината, поради която той трябвало да използва тези термини, когато се обръща към възрастните, е, че са родители.

Кой става рекламно лице на бърбън? Кой става рекламно лице на бърбън?
Матю Макконъхи ще е новото рекламно лице на бърбъна Wild Turkey. Той ще напише, режисира и участва в реклами за марката, като в същото ...

„Бях на 8 години, когато осъзнах, че искам да стана баща“, каза Матю. Спомням си защо. Баща ми винаги беше заобиколен от „господа“ и „дами“, които винаги казваха „моля“и „благодаря". Ръкувах се с много от неговите приятели, но по това време в осемгодишното ми съзнание това, което минаваше през главата, беше, че общото за всички тези мъже, които наричам господа, е, че те са бащи“.

и "Клубът на купувачите от Далас" и баща на Леви (12), Вида (11) и Ливингстоун (8), който има за съпруга Камила Алвес, знаел, че да станеш баща значи, че си успял.

Източник: actualno.com