Матю Макконъхи разбрал, че иска да стане баща още на

...
Матю Макконъхи разбрал, че иска да стане баща още на
Коментари Харесай

Матю Макконъхи от осемгодишен искал да стане баща

Матю Макконъхи схванал, че желае да стане татко още на 8-годишна възраст, като още тогава считал това за най-големия триумф в живота.

, че когато е бил дете, татко му постоянно го е карал да се обръща към хората с „ господин “ или „ мадам “. Матю считал, че повода, заради която той трябвало да употребява тези термини, когато се обръща към възрастните, е, че са родители.
 Кой става рекламно лице на бърбън? Кой става рекламно лице на бърбън?
Матю Макконъхи ще е новото рекламно лице на бърбъна Wild Turkey. Той ще напише, режисира и взе участие в реклами за марката, като в същото...

„ Бях на 8 години, когато осъзнах, че желая да стана татко “, сподели Матю. Спомням си за какво. Баща ми постоянно беше заобиколен от „ господа “ и „ дами “, които постоянно споделяха „ апелирам “и „ благодаря ". Ръкувах се с доста от неговите другари, само че по това време в осемгодишното ми схващане това, което минаваше през главата, беше, че общото за всички тези мъже, които назовавам господа, е, че те са татковци “.

и " Клубът на купувачите от Далас " и татко на Леви (12), Вида (11) и Ливингстоун (8), който има за брачна половинка Камила Алвес, знаел, че да станеш татко значи, че си съумял.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР