Матей Казийски и отборът на Алианц Милано изравниха резултата в

...
Матей Казийски и отборът на Алианц Милано изравниха резултата в
Коментари Харесай

Матей Казийски и Алианц Милано изравниха резултата в полуфиналната серия срещу Перуджа след страхотна драма в мач №2

Матей Казийски и тимът на Алианц Милано изравниха резултата в полуфиналния конфликт против Перуджа в италианската Суперлига след трагичен триумф с 3:2 (25:27, 25:21, 21:25, 27:25, 20:18) гейма като хазаин.

По този метод двата отбора към този момент имат по един сменен триумф в серията, а борбата посред им продължава в неделя (7 април) с мач в Централна Италия.

Тази вечер в Милано срещата стартира по-добре за гостите, които в откриващата част пропиляха задатък от 4 точки, само че все пак стигнаха до триумфа след 27:25. Състезателите на Милано обаче дадоха отговор уместно и във втория сет направляваха събитията на игрището, с цел да възстановят паритета след 25:21.

В третия гейм волейболистите на Перуджа поеха самодейността след 6:6 точки и отвориха сериозна разлика, която им разреши още веднъж да вземат задатък в дуела след 25:21.

Четвъртата част се разви равностойно и макар че домакините в един миг водеха с 20:17 те позволиха да се стигне до 23:23, само че въпреки всичко в основните моменти направиха задоволително за крайното 27:25 в своя изгода, с което дуелът бе вкаран в тайбрек.

В решителния пети сет пристигна време и за огромната драма, като и двата отбора пропуснаха общо по три мачбола преди най-сетне Матей Казийски и неговите съотборници да затворят мача след 20:18.

Опитният български играч оказа помощ на Алианц Милано за успеха с 14 точки, само че над всички бе Фере Регерс, който заби 31 точки.

За гостите от Перуджа полякът Камил Семенюк стана най-резултатен със своите 25 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР