Материал на Дойче веле превърна Азис в международна звезда. Отново.

...
Материал на Дойче веле превърна Азис в международна звезда. Отново.
Коментари Харесай

Азис стана звезда на „Дойче веле”

Материал на „ Дойче веле ” трансформира Азис в интернационална звезда. Отново. Певецът бе звезда на материала за лица с противоположна ориентировка и тяхното приемане на Балканите, разбра HotArena.

По-голяма част от историята споделя за сложния му път към славата. Международната медия дефинира нашенеца като една от най-големите звезди на Балканите. Те натъртват и на неоспоримия факт, че провокациите на Азис са го създали иноватор в модерното общество, написа „ България през днешния ден ”.

„ И до ден–днешен изпитвам предубеждения, които евентуално ще ме съпътстват до гибелта ми. Дори когато бях на пет или шест години, децата отказваха да играят с мен, тъй като споделяха, че замирисвам ”, споделя изпълнителя.

През 2016-та година Азис беше включен в публикация на „ Ню Йорк Таймс ” след триумфа на парчето си „ Хабиби ”. Той бе подложен на 25-то място в класацията, като „ въплъщение на попфолка в света ”, в публикацията „ 25 песни, които ни споделят накъде отива музиката ”.

В публикацията се приказва още за Истанбулската спогодба, хомофобията и компликациите с приемане на другите хора. Азис обаче демонстрира, че тази смяна не е невъзможна и славата му от дълго време е минала рамките на България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР