Матео Салвини - един от най-близките до Путин европейски партийни

...
Матео Салвини - един от най-близките до Путин европейски партийни
Коментари Харесай

PR-фиаското на Матео Салвини - когато приятелят на Путин реши да спасява бежанците от Украйна

Матео Салвини - един от най-близките до Путин европейски партийни водачи - беше посрещнат с отвращение в Полша, откакто реши да се появи на границата с Украйна и да покаже " съпричастност " към бежанците от съветската военна инвазия. 

Кметът на град Пшемишъл Войчех Бакун посрещна Салвини уместно хладно поради другарските връзки на неговата крайнодясна партия " Лига " с Кремъл. 

Бакун и Салвини се появиха дружно на брифинг пред публицисти, на който полският кмет благодари на множеството италиански благотворителни организации, помагащи на украинските бежанци. 

В този миг обаче Бакун даде явен сигнал, че прави разграничаване сред доброволците от Италия и появяването на Матео Салвини. 

" Инициативата за днешната среща пристигна от господин Салвини. Тази заран получих информация, че той ще посети Пшемишъл. Намирам това решение за възмутително от негова страна, заради което взех решение да му подаря една тениска с облика на приятеля му Путин и да го поканя да посети с нея един от бежанските лагери, в които са настанени хиляди жертви на тази война ", споделя кметът. 

Бялата фланелка с изображението на съветския президент и надпис " Армията на Русия " е основен знак в PR-акциите на Матео Салвини. 

Bad adventure for Matteo Salvini at the Ukrainian-Polish border:

the mayor of Przemys refused to go with him and showed the shirt worn by the leader of the League in the European Parliament a few years ago: " No respect for you "

(
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР