Матео, който съвсем скоро представи дебютния си авторски албум Различният”

...
Матео, който съвсем скоро представи дебютния си авторски албум Различният”
Коментари Харесай

Матео възроди “Минаваш през мен” на Каризма с млад талант

Матео, който напълно скоро показа дебютния си авторски албум " Различният” с концерт с бенд, още веднъж изненада почитателите си с нещо друго - поредицата #MusicIsLove, в която показва обичани музикални шлагери, само че със свои възпитаници. От две години изпълнителят е наставник и работи с деца, за което в първото очарователно видео от този план споделя, че неговата майка е дала подтик за това му начинание.

Второто видео, което показва е с една от най-любимите му песни на Ариана Гранде, само че със завладяващо преплитане и включване на една от най-емблематичните песни на обичания български дует Каризма. " Минаваш през мен” минава през душите в осъществяване на Матео и Елеонора - 14-годишно момиче, което стига до вниманието на Галя - нежната половинка от дует Каризма споделя въодушевлението си от осъществяването им в персоналния си инстаграм.

" Музиката е обич, а тя не се печели, не се състезава, а в нея просто би трябвало да се хвърлиш без защитна мрежа…”, споделя Матео в обществените си мрежи. Напомняме, че гласът на Митко Петров – Матео беше определен измежду над 5000 претенденти от целия свят да озвучи воин от анимацията " Семейство Адамс 2 ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР