Математик назова единственото правилно решение за очакваната омикрон вълна.Имаме висок

...
Математик назова единственото правилно решение за очакваната омикрон вълна.Имаме висок
Коментари Харесай

Математик за очакваната “омикрон” вълна: Този път без локдаун няма да стане

Математик назова единственото вярно решение за предстоящата " омикрон " вълна.

Имаме висок % на положителни проби. Това не се получава от струпване. Това е началото на вълната от “омикрон ”. Има изказвания, че с към 70% по-леко се кара. Това не е правилно а България, а за население, което е всеобщо ваксинирано. Около 20-30% е по-лек за неимунизираното население. Ще има хора, които няма да имат достъп до болница и леталитетът ще скощи, тъй като хората няма да могат да бъдат лекувани. Това съобщи математикът Лъчезар Томов в студиото на NOVA.

Според него удвояването на случаите зависи от голям брой фактори, един от които е връщането не учениците в учебно заведение. По думите му може да чакаме към 50-60%

“Този път без локдаун не може да стане ”, безапелационен беше математикът.

“Хората, които се имунизират и носят хубави маски, могат да бъдат спокойни ”, увери Томов. Той сподели, че има доста способи да се подготвим и да се оправим с идващата вълна.

“Вирусът не се интересува от човеци, а от типове ”, изясни той във връзка тематиката за самостоятелната преценка за слагане на ваксина.

Според него е въпрос на водачество дали страната ще се ориентира към всеобщо имунизиране.

“Има непрестанно генериране на уеб сайтове със странни имена и те удостоверяват това, което хората си мислят. Това беше таргетирано ориентиране на подправени вести. Бяха оставени хора с трофеи да приказват нелепости по малкия екран ”, сподели Томов, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР