Мат Деймън и Бен Афлек отново ще снимат заедно, съобщава

...
Мат Деймън и Бен Афлек отново ще снимат заедно, съобщава
Коментари Харесай

Мат Деймън и Бен Афлек отново снимат заедно

Мат Деймън и Бен Афлек още веднъж ще снимат дружно, оповестява „ Контактмюзик “. Предишният им общ проект „ Добрия Уил Хънтинг “  бе осъществен преди повече от 20 години и постигна необикновен триумф. Освен артисти, те бяха и сценаристи на лентата.

Новият им филм ще е акомодация по книгата на Ерик Ягер „ Последният двубой: Истинска история за закононарушение, скандал и тестване посредством борба в средновековна Франция “.

Книгата споделя същинската история на двама френски рицари и най-хубави другари, които стават врагове, откакто единият се завръща у дома от война и упреква приятеля си в изнасилването на брачната половинка си.

Двамата са наказани на двубой до гибел, при който - в случай че обвинителят загуби, неговата брачна половинка ще бъде наказана за подправеното обвиняване на най-хубавия му другар и ще бъде изгорена на клада.

Освен с написването на сюжета и с основните функции, 46-годишният Бен и 48-годишният Мат, ще се заемат и с продуцирането на лентата посредством продуцентската си компания „ Пърл стрийт филмс “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР