Masterclass Work 4.0“ ще се проведе на 11 април, от

...
Masterclass Work 4.0“ ще се проведе на 11 април, от
Коментари Харесай

ВСУ „Черноризец Храбър“ представя развитието на проекта „Алианс 4.0“

„ Masterclass Work 4.0 “ ще се организира на 11 април, от 10.00 ч. в Учебно-спортния комплекс на ВСУ „ Черноризец Храбър “.

В срещата ще вземат участие зам.-министърът на образованието и науката Петър Николов, президентът на КНСБ Пламен Димитров, представители на локалната власт, на неправителствени организации, работодатели, преподаватели, студенти.

Председателят на настоятелството на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова ще показа тактиката за цифровизация на просветителната и научноизследователска активност на университета.

Визията на ВСУ „ Черноризец Храбър “ се основава на нуждата от нов метод към построяването на трансферни умения посредством потреблението на цифрови технологии, основани на икономическите вероятности и конкурентоспособност на националната стопанска система в ерата 4.0.

В рамките на „ Алианс 4.0 “ към този момент стартираха новаторските магистърски стратегии „ Предприемачество “, „ Кръгова стопанска система “, „ Киберсигурност “ и „ Интелигентни системи за сигурност “ и „ Data Science “.

Модератор на „ Masterclass Work 4.0 “ ще бъде доцент доктор инж. Лиляна Вълчева – ръководител на Националния браншов профсъюз „ Висше обучение и просвета “ – КНСБ.

Срещата е в партньорство сред университета и Конфедерацията на самостоятелните синдикати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР