Mastercard със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките

...
Mastercard със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките
Коментари Харесай

ИАНМСП и Mastercard с гореща информационна линия за подкрепа на малкия бизнес

Mastercard със съдействието на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия (ИАНМСП) създаде специфична гореща линия „ Подкрепа за дребния бизнес “ и образова асистенти, които да ориентират и насочват микро и дребни компании по какъв начин да аплайват по стратегиите за превъзмогване на икономическите последици от пандемията COVID-19. Услугата се предлага за десетките юридически лица, картодържатели на Mastercard бизнес карти, издадени от български банки.

От през днешния ден, 20 май 2020 година, асистентите на „ Подкрепа за дребния бизнес “ дават отговор на телефон +359 (0) 2 906 06 43 и/или на [email protected] и дават систематизирана, подробна информация и насоки за ограниченията, облекченията и условията, основани на публична информация на ИАНМСП. Услугата се реализира от Консиерж колегата на Mastercard, който дава услуги с добавена стойност вид „ персонален помощник “ на български език за избрани равнища на картови артикули. В интервала на възобновяване до края на 2020 година Mastercard поетапно ще прибавя разнообразни благоприятни условия и стратегии, създадени в помощ на бизнеса в България.

„ Фокус на Mastercard на всички места по света, както и в България е дребният бизнес – ние работим непрекъснато за основаване на гъвкави и новаторски решения за възстановяване на конкурентоспособността на търговците, партнираме на финтех компании, които обезпечават отдалечени квалифицирани услуги и построяват цифровата стопанска система. В момента създаваме специфични софтуерни артикули и цифрови платежни модели, които да отговорят на новата икономическа действителност след COVID-19. Като първа стъпка, обаче, инвестирахме в осведомителна линия за нашите картодържатели, с цел да ги ориентираме в големия поток от информация и да им предоставим тази добавена стойност, улеснение и дребен комфорт по време на рецесията, защото лоялността на клиентите и техните непосредствени потребности са в центъра на всичко, което вършим “, сподели Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР