Мастър Чоа Кок Сюи разработи лечението с прана като подробна

...
Мастър Чоа Кок Сюи разработи лечението с прана като подробна
Коментари Харесай

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува

Мастър Чоа Кок Сюи създаде лекуването с прана като подробна система на енергийно лекуване за възстановяване качеството на ежедневния живот. Прана е санскритска дума, която значи витална мощ. Прана или виталната мощ или диханието на живота е съществена мощ, която е нужна на тялото, с цел да действа то от поемането на въздуха до белите дробове до сърцето до бъбреците.

Мастър Чоа Кок Сюи споделя, „ Жизнената сила или прана е на всички места към нас. Тя е всепроникваща; ние в действителност се намираме в океан от витална сила. На базата на този принцип, даден врач може да поема силата прана или виталната сила от заобикалящата го среда ”.

Лечението с прана е лесна и в това време мощна и ефикасна система на безконтактно енергийно лечение. Това е невидимата био сила или витална мощ, която поддържа тялото живо и която е нужна за всяка телесна функционалност за поддържането на положение на положително здраве. Китайците назовават тази невидима сила чи, японците ки а евреите руах.

Какъв е правилото на лекуването с прана?

Лечението с прана се основава на фундаменталния и в това време елементарен принцип, че тялото има способността да се самолекува и възстановява. Тялото е самовъзстановяваща се жива система, която има способността да лекува единствено себе си. А процесът на лекуване се форсира с повишението на прана или на виталната мощ в тялото. Източникът на тази витална мощ може да е всяка естествена единица, която има безконечен океан от витална мощ като слънцето, въздуха или Земята.

Лечение с прана – безконтактен лековит метод

Лечението с прана е енергийно лекуване, при което липсва физически контакт.

Лечението с прана съставлява изцяло холистичен метод. То не се нуждае от нищо – никакви принадлежности, никакви медикаменти, никакви джаджи, нито даже физически контакт със субекта .  Това е безконтактна лечебна терапия. Не се изисква физически контакт, тъй като практикуващият работи върху силата прана или биоплазмената сила, а не непосредствено върху физическото тяло. Тази мощ на прана или аура е формата, която обкръжава и прониква във физическото тяло. Това е силата на тялото, която усвоява виталната сила и я разпределя в цялото физическо тяло до вътрешните мускули, органи, жлези и така нататък

Лечението на тялото може да бъде ускорено с повишението на виталната мощ в тялото. Точно както светлината е способна да влияе върху химическа реакция, което е принцип зад фотографията, виталната сила покачва химическите реакциите в тялото и по този метод форсира оздравителния развой.

Как и за какво работи лекуването с прана?

Лечението с прана работи върху енергийното тяло. Физическите болести първо се появяват като енергийно разпръскване в аурата преди да се развият като проблеми във физическото тяло. Тази неизменима сила, която ни заобикаля, прониква и поддържа физическото тяло, способността ни да се оправяме със напрежението, както и влияе на страстите, взаимоотношенията и даже на финансите ни.

В лекуването с прана използването на силата се употребява за основаването на всепроникваща стабилизация и по-голямо равновесие в мозъка, тялото и душата на обособения човек. Това е основата на всеки холистичен лековит метод. Всъщност, без основаването на това тройно равновесие човек не може да реализира най-хубавото си здравословно психическо и физическо положение.

Инфо: http://zdravivsekiden.com

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР