Масовото меле в Калояново, за което TrafficNews по-рано съобщи, е

...
Масовото меле в Калояново, за което TrafficNews по-рано съобщи, е
Коментари Харесай

Мелето в Калояново - заради ред на опашка за помощи

Масовото меле в Калояново, за което TrafficNews по-рано заяви, е избухнало сред два рода - от Долна махала и Калояново. Основата на спора е бил ред на опашка пред Службата за обществено подкрепяне към Община Калояново. Това описа пред  медията ни дамата на един от потърпевшите мъже от Долна махала. По думите й в основата на спора е бил мъж от ромска фамилия в Калояново, който е скочил на пердах на фамилията й.
Прочетете още
Тя описа, че нейни родственици са отишли рано заран  да се подпишат на значими документи в общината. Докато чакали реда си обаче, мъж от Калояново почнал да се заяжда с тях. Причината била, че те са го  прередили  на опашката.

„ Калайджия от Калояново е почнал да се заяжда с моята свекърва и д я упреква, че са го прередили на опашката, а то не е било по този начин, чакали са реда си. След това той е почнал да я псува и наскърбява, даже я е блъснал и я е съборил на земята. Посегнал и на моята майка. Тогава татко ми е отишъл да му каже да не се заяжда с дамите, а  калайджията от Калояново му е блъснал един токат и го е съборил на земята ”, описа тя.

След това брачният партньор й тръгнал от Долна махала към общината, с цел да се намеси и разтърве. По думите на дамата, калайджията извикал част от родата си и се сбили. 

„ Калайджиите са имали в себе си колове и лопати. Мъжът ми има пострадвания по цялото тялото. След това е пристигнала доста полиция и все пак тези от Калояново отново са се нахвърлили върху фамилията ми. Бременната ми зълва също е била ударена в корема и в този момент е откарана в пловдивска болница.  Всички са в районното за разпит и мисля, че има арестувани.  Сега ни е боязън тъй като може да дойдат и да ни набият в нашето село ”, приключи дамата от Долна махала.

От полицията оповестиха, че сигналът за спора е получен към 11 ч., а бързата полицейска интервенция е предотвратила свадата преди да прерасне в по-сериозен скандал.След идването на екипи от районно управление (на МВР) Хисаря и бранш Специализирани полицейски сили е открито, че няма тежко потърпевши. Към момента се откриват основателите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР