Масово се продават имоти в България чрез английския сайт за

...
Масово се продават имоти в България чрез английския сайт за
Коментари Харесай

В ebay масово се разпродават български имоти

Масово се продават парцели в България посредством британския уебсайт за продажби ebay.co.uk, сподели инспекция на Lupa.bg.
Вероятно става дума за купени от англичани парцели у нас, които в следствие са решили да ги продадат. Неотдавна стана ясно, че англичани и руснаци разпродават купени жилища и къщи в България. Причината е пандемията е невъзможността тези парцели да се употребяват от тях.
Офертите в ebay са разнообразни и на разнообразни цени. Къща от 1934 година в свищовското село Овча могила е оповестена на търг като първичната цена е 3000 паунда. Къщата е на два етажа, с 4 спални и двор.
Почти порутена къща в село Росен, област Бургас, пък е с начална цена 15 000 паунда. Къщата се намира върху половин декар земя и е на два етажа, само че е за главен ремонт.
Стара къща с два декара земя в село Александър Стамболийски, варненско е с начална цена от 4000 паунда.
В уеб страницата има оповестени и нови къщи за обмен. Собственикът на огромна къща с басейн и градина в село Росен, бургаско, й желае 72 000 паунда.
Във варненското село Александър Стамболийски се продават дребни къщи с две спални, които обаче към момента не са достроени. Къщичката се продава на търг с начална цена 7000 паунда.
Сред другите български неща, които се продават най-вече в ebay са артикули с българска роза, родна керамика и войнишки облекла. Вълненно войнишко яке върви по към 20-30 паунда. Серджантска униформа от времето на комунизма стига до 120 паунда.
Ръчно бродиран обичаен килим може да се купи за 32 паунда. Ретро афиш на Bulgarian air пък държи цена от 62 паунда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР