Масовите негодувания срещу Васил Василев, който в момента управлява Народния

...
Масовите негодувания срещу Васил Василев, който в момента управлява Народния
Коментари Харесай

Мутри превзеха Народния театър, за да може Сашо Морфов да не бъде отмъстен!

Масовите негодувания против Васил Василев, който сега ръководи Народния спектакъл, са толкоз огромни, че шефът се принуди да се подсигури с защита. Да, звучи неуместно, само че най-големият български спектакъл към този момент има лиценз и за охранителна активност.

За да не заплаща персонално от джоба си, Василев не си е наел частна защита, а е обезпечил такава на цялата постройка. Явно началникът на Народния спектакъл е много свидлив.

Причината за вкарването на мускулести момчета, наподобяващи на гардове от нощните заведения, каквито най-вероятно са, е уволнението на режисьора Александър Морфов. Имаше всеобщи протести поради това, които очевидно са стреснали Василев.

Все отново обаче шефът потъпква всички обичаи, тъй като в Народния спектакъл се правят културни действия и някак не върви по коридорите да се разхождат мъжаги с гърбове като дрешници.

С постъпката си Василев демонстрира липса на всевъзможен разсъдък. А и никой не би протегнал ръка на живота му поради едно уволняване, най-вече да го ступат малко. Явно обаче шефът е много нерешителен и не може да понесе няколко шамара, та по тази причина харчи държавни пари.

Разбира се, охранителите са единствено в постройката на театъра. Този, който в действителност държи да ступа Василев, би го наблюдавал отвън работа. Той надали не е наясно с това, само че най-малко на работното място държи да се усеща сигурен и спокоен.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Васил Василев Александър Морфов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР