Масова сватба се проведе в Санкт Петербург заради мобилизацията в

...
Масова сватба се проведе в Санкт Петербург заради мобилизацията в
Коментари Харесай

43-ма мобилизирани се ожениха на масова сватба в Русия ВИДЕО

Масова женитба се организира в Санкт Петербург поради мобилизацията в Русия. Кадри от гала предходната седмица демонстрират десетки двойки, които разменят обетите си по едно и също време. Младоженците са дали доброволното си единодушие да се оженят от местата си в службата по вписванията в Сестрорецк, разкри видео от локалната телевизия SCTV.ru.

Около 43 двойки са били венчани на 10 групи в един ден. Законът в Русия повелява, че двойка може да подписа брак не по-рано от месец след подаването на документите, пишат от " Дейли мейл ".

Уникалната гала се организира, откакто Москва добави готовност към листата с " изключителни случаи ", който разрешава сватбата да бъде ускорена.

Телевизионният канал твърди, че бързото следене на сватбите на бойците преди изпращането им в Украйна е " положително за морала " и " основава чувство за непоклатимост ". Критиците обаче настояват, че " ускорената процедура " е с единствената цел да обезпечи обезщетение за съпругите на бойците, ако загинат на фронтовата линия.

" Позволете ми да ви стисна ръката преди този момент и да ви благодаря ", сподели локалният народен представител Вера Сергеева, говорейки на един боец, който взе участие в церемонията.

" Не си избягал, не си се уплашил, ти си тук и успеха ще бъде наша. " Сергеева добави: " Подаръкът от законодателната власт за вас е брачна гала. " Двойките попълниха самостоятелни молби за брак, а церемонията се организира по едно и също време за всички, като всяка двойка получи опцията да каже самостоятелно: " Да ". След това младоженците си размениха пръстени и целувки. Сергеева означи, че процесът на подписване на брак в Русия изисква " публично удостоверение на утвърждението на околните и страната ", а бързата гала била " страховит подарък ", който е " доста прелестен за всички ". " Това основава чувство за непоклатимост ", сподели тя.

" Абсолютно съм уверена, че върху нежните плещи на една жена се крие и доста обич. " Една двойка, която взе участие в церемонията, сподели на SCTV, че са щастливи да формализират връзката си, оповестява The Insider. " Знам го от доста време ", сподели един жених.Той и брачната половинка му означиха по какъв начин " несъмнено, искахме " да се оженим и че " в дълготраен проект избрахме вярната дата ".

" Всъщност не чаках да има такава женитба ", сподели булката за церемонията. Явно е очаквала да изчака известно време, преди публично да стане брачна половинка. Друг мобилизиран любовник, взел участие в церемонията, добави: " Подаръкът е доста добър, за цялото семейство. Ще се върна от войната, безусловно ще го полеем ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР