Масова истерия се създава в един от пловдивските квартали. Причината

...
Масова истерия се създава в един от пловдивските квартали. Причината
Коментари Харесай

Масова истерия заради жени с бурки в Тракия! Полицията отрича да има заплаха от тях

Масова нервност се основава в един от пловдивските квартали. Причината за нея са дами от арабски генезис, които се разхождат в парк, намиращ се в ЖР „ Тракия ”.  Информация за чужденците се популяризира посредством статус, оповестен от жена, в която видно двете облечени с обичайни облекла са оставили боязън.  Тя е качила тяхна фотография с текст:
Прочетете още
„ Тези съмнителни лица, плюс  един мъж, който сега не е с тях, ме преследват в парка още веднъж. Съмнително е държанието им, не това, че са забулени. Два пъти ме пресрещаха и внезапно сменяха посоката, щом и аз го правех. Не смъкват очи от мен и децата, а и аз не смъквам очи към този момент от тях.Спират, когато спирам и аз. Разделят се- ту едната е с мъжа, ту другата, ту двете.

Всеки ден са там от 15.00 часа. Днес ги наблюдава една дама и видя по какъв начин се устремяват към единствено дете. Майката го вижда отдалече и се провиква, при което въпросните се отдалечават. Аз се озовавам минути по- късно, когато дамата споделя това на служителите на реда, извикани по сигнал. " Това написа дамата във Facebook профила си. 

В редица публикации, качени от въпросната жена, продължава да се насява информацията, че обикалят парковете из квартала и наблюдават деца и други майки, като визитата им  в Ротари парк е всекидневно. Изплашената жена твърди още, че те знаят съвършено български език, само че пред служители на реда употребяват британски.

„ Говорете си колкото желаете, че втълпявам ненавист против мирни жители с друга вяра. Не желая да ме преследват забулени в парка, до момента в който съм сама с децата. Точка, ” написа още дамата.

От полицията обявиха за  TrafficNews , че всеобщата нервност е безусловно непотребна в този случай, като към този миг няма никакви доказателства за осъществено закононарушение или проявена експанзия от страна на дамите, облечени с обичайни облекла. Реално има подаден сигнал до полицията, който е гласял, че две дами, които са облечени с бурки се разхождат из въпросния парк „ Ротари ” в ЖР „ Тракия ”. Патрул на Пето районно управление (на МВР) незабавно се насочил към мястото, само че не е разкрил дамите в региона, от където е подаден сигнала.

След това униформените са ги засекли край различен парк в квартала. След инспекция от страна на патрула от Пето районно управление (на МВР) е станало ясно, че дамите са близки родственици на мъж от арабски генезис, който обитава и работи в Пловдив. След това не са били открити данни за проявявана експанзия от страна на дамите. Двете са разказали, че  маршрутът им от жилището до магазина е през парк „ Ротари ”.

Живеещи наоколо до дома на въпросните лица, разясниха, че не са виждали дейности от тяхна страна, които да са заплашителни. 

Статусите във Facebook на дамата: 



 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР