Масов бой заради момиче в Благоевград. Видеозаписи, с които само

...
Масов бой заради момиче в Благоевград. Видеозаписи, с които само
Коментари Харесай

Масов бой заради момиче в Благоевград: Камери са запечатали случката


Масов пердах поради момиче в Благоевград. Видеозаписи, с които единствено bTV разполага демонстрират, че боят е траял известно време, като участниците в него са се гонили и разменяли юмруци през цялата пешеходна улица в центъра на града. На фрагментите се вижда, че младежите се бият известно време и пред комерсиалния център.

В ранните часове на деня в предишния четвъртък, полицията в Благоевград получава сигнал за против Младежкия дом, в който има дискотека. Оказва се, че боят е поради момиче. Подобни хулигански прояви не са необичайност в Благоевград, където постоянно след дискотека младежи се бият или повреждат частна и общинска благосъстоятелност.

„ Видях един сериозен пердах, който стартира към 05:30 ч. в денонощната сладкарница и по-късно се придвижва на площадката пред Младежкия дом. Сериозен екшън “, описа Бойко Начев, шеф на дирекция „ Информационно и административно обслужване “.

При сходни прояви Столичният инспекторат качва видеозаписите, запечатали случаите, в обществените мрежи. Смятат, че от това има изгоди.

„ Имат и честен, и дисциплиниращ резултат. Положителното е, че когато изтрезнеят и видят в обществените мрежи и медиите какво са създали, те идват и желаят да заплатят разваленото имущество “, сподели Бойко Начев.

По думите на Бойко Начев записите от видеокамерите би трябвало да станат материално доказателство и счита, че по този начин резултатът ще бъде още по-голям.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР