Маскираният певец изръмжаха Еър Фрайър като холивудска звезда от един

...
Маскираният певец изръмжаха Еър Фрайър като холивудска звезда от един
Коментари Харесай

ITV Маскираният певец Еър Фрайър „изложен“ като холивудска звезда, докато съдиите останаха безмълвни

Маскираният артист изръмжаха Еър Фрайър като холивудска звезда от един от най-големите филми от последните няколко години.

Феновете са уверени, че Air Fryer в действителност е Keala Settle, която е най-известна с появяването си дружно с Hugh Jackman, Zac Efron и Zendaya в The Greatest Showman. Кеала стана известна, когато изигра ролята на брадата дама в хитовия мюзикъл, като почитателите бяха уверени, че тя би трябвало да се крие зад маската на Air Fryer.

Тази вечер тя изпя Defying Gravity, а съдиите останаха без думи по нейния глас. Подсказката, която тя даде довечера, беше „ Sister Act “ и Кеала неотдавна се появи в лондонската версия на мюзикъла.

Един написа: „ Фритюрникът би трябвало да е Keala Settle #MaskedSingerUK “, до момента в който втори добави: " Първата театрална режисура на Кеала Сетъл беше в Лак за коса като Трейси, която в шоуто участваше в съревнование за новата танцьорка в Шоуто на Корни Колинс. Sister Act беше уликата в картината? Е, това го удостовери за мен! Това е Кеала Уредете се!...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР