Маскирани полицаи с извадени пистолети са нахлули в сградата, в

...
Маскирани полицаи с извадени пистолети са нахлули в сградата, в
Коментари Харесай

Маскирани полицаи влязоха в сградата на „Лев Инс“

Маскирани служители на реда с извадени револвери са нахлули в постройката, в която се обитават централният офис на застрахователната компания „ Лев Инс “ и Съюзът за стопанска самодейност, които бяха свързвани с разстреляния предходната лято Алексей Петров, оповестява „ 24 часа “.

Обиските са съсредоточени в Cyber one - сътрудник на „ Лев Инс “ в киберсигурността, чийто офис се намира в същата постройка, прецизират източници на медията. Според уеб страницата на Cyber one компанията има към 10 чиновници. Собственик съгласно Търговския указател е Кирил Григоров.

Акцията е на Министерство на вътрешните работи и е по необходимост. Започнала е към 12 ч. през днешния ден. От Софийската градска прокуратура към този момент не дават повече информация.

На третия етаж на постройката е Центърът за киберсигурност на застрахователната компания, а на петия - ССИ.
„ Лев Инс “: Акцията няма общо с нашата активност
Директорът „ Информационни технологии и киберсигурност “ в „ Лев Инс “ Явор Колев съобщи пред медиите, че дейностите на полицията, които се правят сега, нямат общо с „ Лев Инс “, а са свързани с друга компания, която се намира в същата постройка.

В публично изказване на компанията се споделя, че поради акцията на Министерство на вътрешните работи са били отцепени два етажа, а чиновниците са били изолирани и лишени от връзки.

„ В момента се правят дейности по следствие към друга компания, която има офиси в тази постройка “, уточни Явор Колев и изясни, че това е компания, която е наемател в постройката, съобщи Българска телеграфна агенция. Колев отхвърли акцията на полицията да е обвързвана със Съюза за стопанска самодейност. Той сподели още, че чиновниците на „ Лев Инс “ са на работните си места и работят.

По думите на Колев чиновниците на Министерство на вътрешните работи са влезнали в постройката към обяд. На въпрос той отговори, че не знае дали това е обвързвано с следствието на убийството на Алексей Петров.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР