Маскиран пироман е драснал клечката на лек автомобил в Оряхово,

...
Маскиран пироман е драснал клечката на лек автомобил в Оряхово,
Коментари Харесай

Огнено отмъщение! Маскиран драсна клечката на кола в Оряхово /снимка/

Маскиран пироман е драснал клечката на лек автомобил в Оряхово, научи организация BulNews. Палежът на возилото е осъществен нощес, малко преди 4 часа.
Мъж с тъмни облекла и качулка на главата е залял фамилната кола със запалителна течност и тя пламнала. Автомобилът е благосъстоятелност на мъж, който има дребен фамилен бизнес. Потърпевшият споделя, че снощи се е събудил от мощен гръм. Скочил от леглото и се посочил на прозореца, от където видял, че колата му гори. Докато реагирал, пламъците към този момент били обхванали и част от къщата му, която се намира в циганската махала в Оряхово.
След като огънят бил сподавен пострадалият Бисер незабавно прегледал записите от поставените към парцела видео камери. На фрагментите ясно се виждало по какъв начин мъж с качулка на главата изсипва солидно количество запалителна течност върху предната част на колата му, драсва клечката и побягва.
Собственикът на изгорялата кола има съмнения кой стои зад огнената офанзива и не мисли, че бизнесът му има нещо общо с палежа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР