Маската BreathTech-S³ е устойчива и включва биоразградими и рециклируеми компоненти(снимка:

...
Маската BreathTech-S³ е устойчива и включва биоразградими и рециклируеми компоненти(снимка:
Коментари Харесай

Умна маска предизвика брожение в социалните медии


Маската BreathTech-S³ е устойчива и включва биоразградими и рециклируеми съставни елементи
(снимка: breathtech.io)

Умна маска за лице популяризира Световният стопански конгрес във видео на уеб страницата си. Маската е за многократна приложимост и е толкоз интелигентна, че сама ни подсеща по кое време би трябвало да я изперем.

Маската може да мери честотата ни на вдишване-издишване и да ни каже, когато прекалено много CO2 се е натрупал от вътрешната ѝ страна. Може също по този начин да ни споделя по кое време би трябвало да я свалим, с цел да подишаме чист въздух, и по кое време би трябвало да я нахлузим още веднъж.

провокира шок у консуматори на обществените мрежи. Те показаха неразбиране за каква маска става дума, щом се позволява „ прекалено много CO2 ” да се „ натрупа от вътрешната ѝ страна ” и по какъв начин сходно нещо може да се популяризира като интелигентно решение.
още по тематиката
Като неуместно се възприема и посланието, че умната маска оповестява на потребителя си посредством смарфон-приложение по кое време да я постави и по кое време да смъкна устройството от лицето си.

Едва ли има по-голямо потъпкване на правото на от това някой безусловно да следи всяка глътка въздух, която вдишваш, разясниха хора из обществените мрежи.

Някои пък, че посланието на Световния стопански конгрес би трябвало да се чете като знак, че елитите имат намерение да държат целия свят „ в маски вечно ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР