Маска за COVID-19 се продаде за 1,5 милиона долара …Бижутер

...
Маска за COVID-19 се продаде за 1,5 милиона долара …Бижутер
Коментари Харесай

Маска за COVID-19 се продаде за 1,5 милиона долара

Маска за COVID-19 се продаде за 1,5 милиона $ …Бижутер от Израел (Israel) сътвори и продаде най-скъпата маска за COVID-19 в света (HiddenTruth.site).
 Бихте ли си поставили диамантена маска за лице?
Бихте ли си поставили диамантена маска за лице?Повечето коронавирусни маски костват търпима сума, само че за тези, които разполагат с задоволително пари, е допустимо да поръчат маска, толкоз неуместно скъпа, че да коства хиляди пъти повече от това.Тази маска е от 18-каратово бяло злато и е украсена с 3600 диаманта. Създадена е от дизайнера на бижута Исак Леви (Isaac Levy) и неговия екип.Самоличността на купувача остава незнайна, с изключение на, че се знае, че е китайски предприемач.Четете още: Снегът на италианските Алпи се оцветява в розовоС тегло 100 пъти повече от типичната хирургична маска, екстравагантното лицево покритие може да не е толкоз комфортно, само че все пак е снабдено с филтър и в действителност би трябвало да има функционалността на ефикасна маска.
Леви споделя: “Парите може би не купуват всичко, само че в случай че човек може да си разреши да купи доста скъпа маска за COVID-19, да я носи, да се разхожда с нея и да получава внимание, той би трябвало да е удовлетворен от това.Щастлив съм, че тази маска даде задоволително работа за нашите чиновници, с цел да можем да осигурим своите работни места в доста сложни времена, като тези сега. “В последна сметка, неуместно скъпата маска е продадена на клиента за сумата от 1,5 милиона $ …Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР