Маска от нишесте за дамите, които искат лице без бръчки

...
Маска от нишесте за дамите, които искат лице без бръчки
Коментари Харесай

Станах на 63, но хората не ми ги дават, благодарение на моята тайна домашна маска

Маска от нишесте за дамите, които желаят лице без бръчки и гладка кожа. Спестете си парите за ботокс – природата работи по-добре!
Бръчки биха могли да се обтегнат по всевъзможен метод.
Маска за лице може да се направи от какво ли не… Но, има един артикул, който доста добре опъва бръчки, и от който се вършат някои от най-хубавите маски за лице.
Козметиците го назовават домакински ботокс. И с право – нишестето прави чудеса с всеки тип кожа, като опъва и най-упоритите бръчки.

При постоянна приложимост на маските от нишесте кожата в действителност става еластична, като се отстраняват всички признаци на увяхване. В този случай, за разлика от ботокса, нишестето е изцяло безвредно, защото рискът от нежелани реакции е на практика нулев. А и лицето не наподобява като изкуствено…
Ето още информация за маските от нишесте!
Жените означават подхранващото, избелващото и витализиращо деяние на маските от нишесте.

То е много потребно освен поради това, че обезпечава чиста и подхранена кожа, само че и поради това, че предотвратява първите признаци на стареене. И както към този момент знаете – колкото по-рано и по-редовно прилагате тези маски с нишесте, толкоз по-рано и по-дълго ще се задържи резултатът.
В допълнение, нишестето контролира мастните жлези: сухата кожа стопира да се лющи, а мазната – да лъщи.
Струва си да се означи, че потреблението на маски на основата на нишесте има противопоказания. Ако лицето ви е с пресни рани или възпаления, най-добре отложете използването на маските, когато кожата ще е по-спокойна.

Домашно приготвени козметични процедури с нишесте се предлага да се вършат два пъти седмично в продължение на 1-2 месеца, според от тежестта на признаците на стареене и на затихване: бръчки, загуба на тонус и разтегливост.

Изглаждаща маска с домати

1 междинен домат или 2 чери домата
1 жълтък
1 ч.л. картофено нишесте
1/2 ч.л. зехтин

1. Намачкайте домата, прибавете останалите съставки и разбъркайте, до момента в който не се получи гладка каша.

2. Готовият микс нанесете върху почистено лице, като избягвате зоната към очите. Дръжтъе в продължение на 15-20 минути и по-късно изплакнете с хладка вода. Подсушете и нанесете подхранващ крем.

Подхранваща маска с банан

Необходими артикули:

1 супена лъжица намачкан банан
1 супена лъжица картофено нишесте
1 супена лъжица заквасена сметана

1. И тук, както и при горната маска, съставките се смесват и се бъркат, до момента в който не се получи хомогенна примес. Нанася се на почистено лице, без зоната на очите.

2. Оставете да работи в границите на 15 минути. Изплакнете и подхранете с крема, който ползвате.

Хубавото на тези маски е, че стават за всевъзможен тип кожа. Ако пък сте притежателка на доста сензитивна кожа, може да си извършите вода за лице от нишесте.

За задачата в един литър вода се прибавя 1 чаена лъжичка нишесте. разбърква се добре и лицето, както и региона на шията се измиват с тази вода.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР