Мъск заплаши със съдебен процес след като рекламната платформа на

...
Мъск заплаши със съдебен процес след като рекламната платформа на
Коментари Харесай

Илън Мъск заплашва със съд Microsoft

Мъск заплаши със " правосъден развой " откакто рекламната платформа на Microsoft разгласи, че ще спре да поддържа Twitter

Емил Василев преди 1 минута 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 14:43 | 17.04.2023

Защо изчезнаха огромни български уеб сайтове за онлайн филми? Ще ги последват ли Замунда и Арена?

IT НовиниКалин Карабойчев - 11:51 | 17.04.2023

Filmisub – един от най-големите пиратски уеб сайтове приключи активността си

АвтомобилиИван Давидов - 7:55 | 18.04.2023

12 сполучливи „ неуспеха “ в автомобилния свят

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Илън Мъск заплашва да предприеме правосъдни дейности против Microsoft поради изказванията, че компанията е употребила нелегално данни от Twitter за образование. Изявлението на милиардера е в отговор на туит, в който се отбелязва, че рекламната платформа на Microsoft е оповестила, че ще спре да поддържа Twitter, сякаш заради измененията в обществената мрежа, изискващи възнаграждение за API достъп.

Заплахата на Мъск е неразбираема, само че наподобява, че се отнася до това, че OpenAI употребява данни от Twitter за образование на огромния си езиков модел GPT-4, който стои зад артикули като ChatGPT. OpenAI явно не е Microsoft, само че неотдавна получи забележителна инвестиция от компанията, която употребява в областта на изкуствения разсъдък в принадлежности като Bing, Edge и Microsoft 365.

На този стадий не е ясно дали Мъск фактически ще съди Microsoft, защото в предишното той е заплашвал с правни дейности, които по този начин и не са се случили, в това число против основателя на акаунта @ElonJet в Twitter, който следеше частния аероплан на милиардера и публикуваше местоположението му в Twitter.

От Microsoft отхвърлиха коментар. От Twitter отвориха с емотиконка с в случай че (

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР