Масивен инфаркт е причинил внезапната смърт на бившия национал и

...
Масивен инфаркт е причинил внезапната смърт на бившия национал и
Коментари Харесай

Масивен инфаркт отнел живота на Георги Марков

Масивен инфаркт е предизвикал неочакваната гибел на някогашния национал и досегашен основен управител на Септември (София) Георги Марков, който си отиде едвам на 46 години.

Направената аутопсия е удостоверила догатките, че Марков е получил сърдечен удар, написа "Марица ". Това се е случило повече от 48 часа преди Георги да бъде открит мъртъв в дома си в столичния квартал "Бояна ".

След като се развел с жена си преди време, тогавашният бранител на Ботев (Пловдив), живеел със своя другарка от Пловдив. Бившият национал бил самичък в дома си, когато му станало неприятно. Вероятно в събота против неделя през нощта. Ударът бил толкоз неочакван и мощен, че Марков даже не съумял да се обади на 112 по телефона си.

Близки негови сътрудници от Септември се усъмнили, че нещо не е наред, откакто не могли да се свържат с него. Спортният шеф на Септември не пропущал подготовка на клуба си, а този път не се явил на две следващи. След като не вдигал и телефона си хора от Септември отишли в дома му, където го намерили мъртъв.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР