Масираната ракетна атака на Русия срещу Украйна през октомври е

...
Масираната ракетна атака на Русия срещу Украйна през октомври е
Коментари Харесай

Игор Ейдман: Симонян, Пригожин, Кадиров вият като вълци, но нямат сили да обърнат войната

Масираната ракетна офанзива на Русия против Украйна през октомври е кървава машинация, която сподели, че Руската федерация желае, само че не е в положение да унищожи украинската страна. Това споделя в изявление за УНИАН съветският социолог и очевиден критик на Путин Игор Ейдман.

Руските „ идиоти “, по-специално ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров, олигархът Евгений Пригожин (който управлява частната военна компания „ Вагнер “) и пропагандистите на Кремъл Владимир Соловьов и Маргарита Симонян живееха с възприятието, че Руската федерация може да унищожи украинските връзки, само че не го създали от " душевна добрина ",  разяснява с известна доза подигравка Ейдман.

" Те от дълго време в канала Телеграм вият като гладни вълци в горите: " Кога ще ударим центровете, където се вземат решенията? Кога ще взривим мостовете на Днепър? “ Така вият, че виковете им доближават чак до „ бащицата на народите “ (руския президент Владимир Путин – бел.ред.) – за какво до момента не е блъснал украинците, не е взривил мостовете, не е разгромил Върховната Рада. Включително вият Симонян, Соловьов, Пригожин, Кадиров... ”, – споделя един от ревностните критици на Путин.

Социологът акцентира, че офанзивата против мирни украински градове от Руската федерация е закононарушение.

„ Бомбардирането на Киев и други огромни градове в продължение на два следващи дни е кървава вендета... Те бяха проява на всички онезе писъци за унищожаването на Украйна, което Руската федерация желае, само че не се случи. Удари на камък. Русия има способността да се убива невинни  поданици, само че няма сили да обърне хода на войната благодарение на бомбардировките над мирни градове “, счита социологът.

Според него съветският водач, който подреди да ударят  Киев и други градове на Украйна, сподели, че „ дяволът не е толкоз заплашителен, колкото го разказват “.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР