Масимилиано Алегри коментира въздействието, което наказанието от 15 точки и

...
Масимилиано Алегри коментира въздействието, което наказанието от 15 точки и
Коментари Харесай

Алегри: Ще бъде труден мач срещу силен отбор

Масимилиано Алегри разяснява въздействието, което наказването от 15 точки и последвалото му анулиране са оказали върху водения от него тим на Ювентус. Италианският експерт показа още и мнението си за идния конфликт против Наполи от 31-ия кръг на Серия “А ”.

„ Наполи, който е напът да завоюва “Скудетото ”, имаха извънреден сезон и справедливо ще станат първенци. Ще бъде сложен мач против мощен тим. Желаем да победим водачите в шампионата. Те са мощни, потвърдиха го и в Италия, и в Европа. Наполи се оправя доста добре, те убиха конкуренцията с впечатляващ състав. От в този момент до края на шампионата би трябвало да съберем колкото е допустимо повече точки, тъй като задачата ни е да играем в Шампионската лига през идната година “, сподели Алегри.

Мачът сред Ювентус и Наполи е в днешния 23 април (неделя) и стартира от 21:45 българско време Малко по-рано денем директните съперници на “бианконерите ” за топ 4 излизат в своите срещи от кръга. Първо Интер гостува на Емполи от 13:30 в един от последните си опити да резервира възможностите за класиране в зона “Шампионска лига ”, а по-късно от 19:00 Милан посреща Лече на “Джузепе Меаца ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР