Мащабно строителство за над 5 млн. лева започна в Търговище.

...
Мащабно строителство за над 5 млн. лева започна в Търговище.
Коментари Харесай

Мащабно строителство за над 5 млн. лева започна в Търговище

Мащабно строителство за над 5 млн. лв. стартира в Търговище. От през днешния ден за интервал от 14 месеца се планува цялостна реорганизация, рехабилитация и благоустрояване на пет обекта на територията на града, заяви на конференция ръководителят на плана Димо Димов.

По плана "Развитие, възобновяване и модернизиране на градската среда в Търговище " се планува уширение на пътно платно и спомагателна лента за изчакващи коли в зоната на кооперативния пазар; уширение на платното, замяна на асфалтова настилка, озеленяване и ново осветяване на ул. "3-ти март " и "Тр. Китанчев " до връзката с околовръстния път; главен ремонт на бул. "Сюрен " с създаване на изчакващо платно през МБАЛ; ново кръстовище за кръгово придвижване на основен булевард; благоустрояване на един от огромните жилищни квартали "Запад " 2, където нов образ ще придобие терен с повърхност над 35 дка.

Минути преди петте първи копки, с които бе обещано началото на строителството, кметът Дарин Димитров сподели: "Мечтите ни се случиха! Извървяхме дълъг и сложен път, само че си заслужава ".

Екипът на плана прикани жителите на регионалния център за самообладание по време на строителните действия, когато поетапно ще бъдат въвеждани краткотрайни ограничавания на придвижването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР