Мащабна полицейска операция се провежда в Стара Загора, като към

...
Мащабна полицейска операция се провежда в Стара Загора, като към
Коментари Харесай

Полицейска акция и в Стара Загора, 12 души са задържани - 112

Мащабна полицейска интервенция се организира в Стара Загора, като все още са формирани 8 досъдебни производства и са арестувани 12 души. Това стана ясно по време на брифинг на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Тодоров изясни, че акции против търговията с гласове в цялата страна организира Министерство на вътрешните работи по авансово одобрен график от края на август насам. В Стара Загора арестуваните са за за опиати, ръководство след приложимост на опиати, обири, както и 3-ма, които са били оповестени за търсене.

Към момента има формирани 19 досъдебни и бързи производства, свързани с нарушавания на изборните права в цялата страна, добави той.

Получени са 99 сигнала, като 75 от тях са свързани с нарушение на изборните права на жителите, а другите са за административни нарушавания.

" Всички тези интервенции, които ще продължат да се правят на територията на страната, имат за цел недопускане на пазаруването на гласове, реализиране на корпоративен избор - в тази посока ще се насочат напъните на Министерство на вътрешните работи до последния миг, в това число и в изборния ден ", съобщи Петър Тодоров. 

Днес се организира интервенция и в взаимно с Национална агенция за приходите, БАБХ и други контролни органи. Правят се повсеместни инспекции на заложни къщи, магазини, заведения, места на сборища на престъпен контингент.

Образуваните досъдебни производства там са 9, арестувани са 13 души за разнообразни закононарушения. Акцията включва и противопоставяне на трафика на хора.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР