Мащабна наркооранжерия беше разбита в ловешкото село Румянцево. В местна

...
Мащабна наркооранжерия беше разбита в ловешкото село Румянцево. В местна
Коментари Харесай

Разбиха голяма наркооранжерия в Ловешко

Мащабна наркооранжерия беше разрушена в ловешкото село Румянцево. В локална къща и прилежащите й пространства била оборудвана съвременна лаборатория за развъждане на канабис. Намерени са към хиляда растения в друга фаза на напредък и огромно количество суха листна маса. Задържани са трима мъже - двама от тях са престъпно проявени. Модерното съоръжение е за стотици хиляди левове. Арестуваните ще бъдат съдени, като прокуратурата ще изиска и непрекъснатият им адрес.
„ Факт е, че е работила сполучливо до този миг. Има две пристройки за съоръжение и уголемение на активността. Намерено е задоволително количество изсъхнало вещество. В един фризер с съдържимост 300 литра е открита подготвена продукция за реализация ", сподели окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.
Коментар по случая направи и основният прокурор Иван Гешев. "Системната работа на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи в противодействието на наркоразпространението още веднъж дава резултат. Разкрита е съвременна лаборатория за произвеждане на марихуана в ловешкото село Румянцево ", написа Гешев в Twitter.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР