Мащабна акция срещу разпространението на детска порнография се провежда на

...
Мащабна акция срещу разпространението на детска порнография се провежда на
Коментари Харесай

Арести след мащабна акция срещу детската порнография у нас, Гешев с първи думи

Мащабна акция против разпространяването на детска порнография се организира на територията на цялата страна. Акцията e предписание на основния прокурор и в нея вземат участие голям брой прокурори и следователи от Националната следствена работа.

Рано сутринта са почнали претърсвания в жилища и офиси на десетки адреси в столицата, Варна, Хасково и други обитаеми места. Има и арестувани лица. Педофилската мрежа е обменяла нецензурен материали с деца, написа БГНЕС. 

Официална информация от прокуратурата и следствието се чака да дават по-късно денем.

Поздравявам прокурорите и следователите от отдел “Киберпрестъпления ”, които реализираха триумф в битката с разпространяването на детска порнография. Действията ни би трябвало да бъдат безкомпромисни, тъй като този жанр закононарушения слагат под риск най-ценното за нас - нашите деца, написа основният прокурор в Туитър.

Поздравявам прокурорите и следователите от отдел “Киберпрестъпления ”, които реализираха триумф в битката с разпространяването на детска порнография. Действията ни би трябвало да бъдат безкомпромисни, тъй като този жанр закононарушения слагат под риск най-ценното за нас - нашите деца.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР