Машините отново са сред акцентите на изложенията, които ще се

...
Машините отново са сред акцентите на изложенията, които ще се
Коментари Харесай

Шест в едно - формулата за успех на хранително-вкусовия и хорека секторите

Машините още веднъж са измежду акцентите на ревютата, които ще се проведат от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център

Четири дни, изпълнени с богато наличие, стотици изложители от България и чужбина, хиляди гости, многочислени благоприятни условия за развиване на бизнеса и основаване на контакти. Да, такава дава обещание да бъде атмосферата, в която от 7 до 11 ноември ще се проведат ревютата МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, събирайки хранително-вкусовия и хорека браншове в Интер Експо Център.

Безспорно упованията към събитието са огромни, откакто последното издание през 2017 година означи незабравим растеж. „ Залите бяха посетени от близо 23 000 души. Своите артикули и нововъведения показаха над 450 компании, 80 от които – задгранични “, регистрират уредниците. В многообразната палитра от изложители се включиха компании от България, Аржентина, Белгия, Англия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Република Корея, Тайланд, Холандия, Украйна, Иран и ЮАР. Традиционни за страните си артикули показаха посолствата на Аржентина, Англия, Южна Африка и Полша.

Очакванията на бизнеса към тазгодишното издание несъмнено са още по-високи. „ Показателен е фактът, че ревютата се трансфораха в внушителен бизнес конгрес за ХВП сектора в България “, разясняват уредниците. Високите цели, които са сложени, партньорството с водещите браншови организации от бранша и упованията на сектора още веднъж са амбицирали екипа, ангажиран с подготовката на огромното събитие още от началото на годината. „ Кампанията за набиране на изложители е в деен ход “, осведомят уредниците. Динамиката и растежът, с които секторът се характеризира, водят до бързо запълване на площите още в първичния стадий на подготовката.



Машините за бранша – „ под светлината на прожекторите “

Основна цел пред уредниците е построяването на мощна бизнес платформа, която благоприятства развиването на хранително-вкусовия отрасъл. С първостепенно значение за сектора, машините и модерните технологии попадат още веднъж „ под светлината на прожекторите “ на ревютата.

През 2017 година фирмите дадоха решения за пакетиране и преправка, измежду които бяха и компактните машини, даващи опция за производството на висококачествени кожени опаковки.

Роботизирани и ефикасни

Представени бяха и високотехнологични новаторски хрумвания, измежду които роботизирани автоматизирани системи за етикетиране и продуктово подбиране. За потребностите на производството бяха демонстрирани швейцарски системи за мелене на месо, италиански системи за сушене на сурово-сушени артикули и машини за пакетиране и доста други.

Следвайки възходящия набор от производства, участниците показаха и високопроизводителни претеглящи и принтиращи системи, машини за брандиране и несъмнено – „ работните коне “ на всеки един завод – мотокарите.



По-добро произвеждане с чистата работна среда

За основаването на чиста работна среда изложителите представяха професионални и съвременни решения за разчистване и стерилизация. Високотехнологични артикули бяха показани и в областта на вярното предпазване.

От 7 до 10 ноември хранително-вкусовият и хорека секторът ще разкрият всички свои секрети на изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. Всичко за тях ще научите на http://food-exhibitions.bg.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР