Машинистите на ScotRail гласуват за приемане на нова сделка за заплащане, казва синдикатът ASLEF

...
Съюзът ASLEF каза, че членовете му в ScotRail са гласували
Коментари Харесай

Съюзът ASLEF каза, че членовете му в ScotRail са гласували със 75% в подкрепа на сделката.

Кевин Линдзи, шотландски организатор на ASLEF, каза : „Това е категоричен вот в полза на приемането на предложението за подобрено заплащане и показва значението на положителния подход към индустриалните отношения.

„Крайно време е Rail Delivery Group и правителството на торите направете същото в Англия и преговаряйте с уважение и с готовност да плащате на нашите членове това, от което се нуждаят и което заслужават. p>

По-рано през лятото синдикатите RMT и Unite - които представляват кондуктори, инженери, проверяващи билети, служители на гарите и други - приеха подобно предложение.

Pride 2023: Събитието беше прекъснато, след като всички влакове от и до Брайтън бяха отменени

Прочетете повече:
ASLEF препоръчва оферта за заплащане - и хвърля ръкавица към Уестминстър

Дейвид Симпсън, директор по предоставяне на услуги на ScotRail, каза, че сделката с ASLEF ще помогне за предоставянето на „повече сигурност“ на железниците в страната.

Той добави: „Фокусът на всички в ScotRail е върху предоставянето на безопасно, надеждно и екологично услуга за нашите клиенти.

„Ние сме благодарни на нашите колеги от профсъюзите за техния конструктивен подход към преговорите, който доведе до заслужено увеличение на заплащането на нашия персонал, като същевременно предоставя стойност за данъкоплатеца в предизвикателна финансова среда, в която работи железницата."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР