Масажи за лице – как и защо? Почти невъзможно е да

...
Масажи за лице – как и защо?
Почти невъзможно е да
Коментари Харесай

Разликата между Гуа Ша и джейд ролер

Масажи за лице – по какъв начин и за какво?

Почти невероятно е да не сте срещали един от обичаните способи за разкрасяване както на звездите, по този начин и на към този момент безчет консуматори онлайн – масажите за лице благодарение на Гуа Ша или джейд ролер.

Двата масажора за лице си наподобяват по доста, само че и се разграничават във функционалностите си. Ето какво би трябвало да знаете:

Джейд ролер

О тпуска мускулите, подтиква кръвоносните съдове, отстрани токсините, като в същото време отстранява подпухването, а най-после лицето сияе и да наподобява подмладено и свежо.

В композиция с хидратиращ артикул усъвършенства дълбокото поддържане на кожата, до момента в който релаксира и разтоварва мускулното напрежение заради ниската си температура  – по тази причина се предлага да се съхранява в ледник .

Гуа Ша

Той е по-популярен в китайската медицина и може да предложи съвсем същите изгоди, само че в същото време е по-подходящ за разпределяне на мускулите и скулптурирането на лицевите черти.

По-рядко се употребява за подобряването на резултата на хидратиращите артикули, за което постоянно хората протягат ръка към джейд ролера, само че пък е страховит за лимфен дренаж.

Масажи за лице, които можем да вършим и в офиса

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР