Мъртвото тяло на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина

...
Мъртвото тяло на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина
Коментари Харесай

Обрат! Предадоха тялото на Навални на майка му

Мъртвото тяло на съветския опозиционен водач Алексей Навални, който умря ненадейно и ненадейно в пандиза предходната седмица, е предадено на майка му, написа неговата говорителка Кира Ярмиш в обществената медийна платформа X в събота. Ярмиш показва, че не знае дали управляващите ще разрешат погребението да се организира " по метода, по който фамилията желае и по метода, по който Алексей заслужава ".
 
По-рано в събота Юлия Навалная, вдовицата на Алексей, изиска съветските управляващи да освободят тялото му за заравяне и упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин, че " мъчи " натрупа му.
 
Майката на Навални Людмила сподели в петък, че съветските следователи отхвърлят да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществено заравяне. Тя сподели, че чиновник й е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото тялото на Навални към този момент се разлага.
 
В събота сътрудници на Навални споделиха, че управляващите са заплашили да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е умрял, в случай че фамилията му не се съгласи с техните условия. Във видеото Юлия Навалная упорства, че персонално Путин е виновен за местонахождението на тялото на Навални и че той " изтезава " Навални в гибелта, както го е правил приживе.
 
" Вече знаехме, че вярата на Путин е подправена, само че се го виждаме по-ясно от всеки път. Никой същински християнин не може да направи това, което Путин с тялото на Алексей Навални. Това е сатанизъм ", уточни тя.
 
Завършвайки видеото си, тя сподели: " Върнете ни тялото на брачна половинка ми. Искаме да отслужим панихида и да го погребем по човешки метод, в земята, както е всекидневно в православното християнство ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР