Мъртвопияният млад шофьор е ударил врачанско БМВ в Монтана, научи

...
Мъртвопияният млад шофьор е ударил врачанско БМВ в Монтана, научи
Коментари Харесай

Само в BulNews! Мъртвопияният младеж от Монтана се е врязал във врачанско БМВ /снимки/

Мъртвопияният млад водач е блъснал врачанско БМВ в Монтана, научи първо организация BulNews.
Инцидентът е станал в събота, към 21 часа, а за него заяви медията ни.



Първоначалната информация бе, че "Ауди " с пийнал лидер е самокатастрофирало, обаче истината се оказа друга - в случая е взело участие и БМВ.
Зад кормилото му е бил 45-годишният Тихомир Топашки от Враца. Той показа пред наш кореспондент, че го е блъснал лек автомобил „ Ауди “ А4. До произшествието се стигнало, когато врачанинът се движил на прав сектор по ул. „ Парта “, под станция „ Жеравица “. Тогава „ Ауди “-то блъснало джипът откъм гърба, в резултат на което колата траяла вляво и се забила в крайпътната мантинела. БМВ-то съумяло да спре след към 150 метра.
Потърпевшият врачанин описа, че на мястото е дошъл полицейски екип, който открил, че зад кормилото на „ Ауди “-то с монтанска регистрация е бил 22-годишният Дейвид Петров. Униформените го тествали за приложимост на алкохол с дрегер. Техническото средство отчело солидните 3.03 промила, а не както беше първичната информация - малко над 2.
Тихомир показа, че Дейвид е бил в несъответстващо положение, а с него е имало още един пийнал юноша.
Ударът е бил толкоз мощен, че седалката на лидера на БМВ-то се е откъснала, а по задната част на колата има съществени материални вреди.
Врачанинът е бил прегледан на място от пристигналите медици, само че през днешния ден ще посети болница за спомагателни проучвания, защото усеща мощни болки в кръста и едното рамо.
„ Истинско знамение е, че съм жив. Спаси ме това, че се движех с 40 км/ч, в случай че бях спрял щях да съм умрял на място “, сподели Тихомир.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР