Мъртвопиян автобусен шофьор плаши наред с бой. Мъртвопиян шофьор в столичния

...
Мъртвопиян автобусен шофьор плаши наред с бой.
Мъртвопиян шофьор в столичния
Коментари Харесай

Мъртвопиян автобусен шофьор плаши наред с бой

Мъртвопиян автобусен водач плаши наред с пердах.

Мъртвопиян водач в столичния автотранспорт подвигна чутовна олелия тъй като е принуден от органите по надзор да употребява одобрени по стандарт спомагателни табели. За абсурда стана ясно, откакто специалистите от звеното " ИБИС техници - София " сезираха медиите.

Всичко е почнало откакто лидерът на рейс с инвентарен номер 3630 е осъден поради това, че не употребява правилните спомагателни табели, които се слагат за слабозрящи лица. Решава, че ще се разправя персонално и стартира война в чата на обществената мрежа, употребявайки крайни изрази, в това число и по адрес на физическа увреда на член на екипа.

Ръководството на " Столичен автотранспорт " е сезирано, а лидерът взема решение да продължи и заплашва даже 17 годишен възпитаник, който става неволна жертва на абсурда, изказвайки се в поддръжка на разпоредбите.

Според чатовете, боят е плануван за 12:10 ч в гараж " Дружба ".

Марио Евстатиев, специалист в Комисията по превоз разяснява, че сходно държание е изцяло неприемливо, а по изразяването в чата и несвързаната тирада са на разположение основателни опасения, че лидерът е злоупотребил с алкохол. От приложена от самия пехливанин фотография излиза наяве, че на следващия ден заран същият ще вози хора по линия 4 и то първа промяна.

Експертите са призовали управлението за изключителна инспекция за годността на този лидер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР