Мъртво пияна Жени Калканджиева започна да крещи по време на

...
Мъртво пияна Жени Калканджиева започна да крещи по време на
Коментари Харесай

Голям резил: Мъртво пияната Жени Калканджиева нападна Мегз от сцената на Седмица на модата

Мъртво пияна Жени Калканджиева стартира да крещи по време на ревюто на МЕГЗ. “Пак ли ще приказваш. По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка почтено ти споделям! Аз те направих известна! ”.
Са единствено дребна част от грозните думи, който Калканджиева сипеше по Каканашева пред ушите на всички до момента в който тя говореше за събиране на средства за щедрост. МЕГЗ се опита да резервира хладнокръвие и не отговори на Калканджиева, която не спираше да псува и наскърбява. Започнаха спорни включвания от публиката, която поддържаше една от двете страни.

Жени Калканджиева стартира да свири с пръсти като момче и изкрещя – “Научи се да приказваш български първо ”.
В този миг търпението на Каканашева свърши и тя отговори на микрофона “Мутрите да мълчат, ние ще създадем това ”. И тя смъкна пуловера си и го пусна в коша за дарения, който беше сложила на сцената по случай акцията си АКТИВНОДОБРО.
Публиката безусловно избухна в овации и се изправи на крайници. Ангелите на МЕГЗ използваха образеца и също се съблякоха на сцената и пуснаха облеклата в коша си за дарения. Емоцията беше голяма. Всички девойки се прегръщаха и скачаха на сцената, а публиката скандираше МЕГЗ. Минутка по-късно Каканашева се отдели, с цел да се разцелува без какъвто и да е срам още веднъж обществено с Рончев, който я чакаше, с цел да ѝ подари голям букет.

Но това не е всичко. Скандалът продължи и на открито. Мартин Карбовски едвам измъкна мъртво пияната и афектирана Калканджиева от събитието. А тя седна на входа на хотела и продължи да плюе по МЕГЗ като цитираше съглашението и с прокуратурата от през вчерашния ден.
“Видяхме я всички. Защо ѝ се размина. Трябваше да лежи в пандиза ” – крещеше Калканджиева. “Дори аз в този момент ѝ върша услуга. Отново я върша известна ”. В този миг на входа се появи Рончев. Калканджиева на спираше да крещи по предприемача – “Ти за какво си с тази. Тя не става за нищо. Винаги желае вниманието за нея ”. Рончев не устоя на провокацията на пияната Жени и очевидно едвам стискащ се да избухне отвърна: “Ти не си добре. Смешна си. Никога повече не се занимавай с Миглена, тъй като ще си имаш работа с мен ”.

Това несъмнено беше най-емоционалната Седмица на модата откогато събитието съществува. Никога не сме виждали българската аудитория толкоз разчувствана и дейна на фешън събитие. Хората обсъждаха ревюто, обществената идея, възгледите си за мутрите и смяната и безконечните врагове МЕГЗ и Калканджиева, който кръстосват шпаги към този момент 7 години откогато едвам не се изтрепаха в риалити формата “Къртицата ”.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР