Мартин влиза в „Килерът“ и се сдобива със свръхестествени способности,

...
Мартин влиза в „Килерът“ и се сдобива със свръхестествени способности,
Коментари Харесай

Тайнствени ритуали очакват героите в новия епизод на „Килерът“

Мартин влиза в „ Килерът “ и се снабдява със свръхестествени качества, а Деница извършва мистични ритуали. Как тайнствената стая ще се опита да доближи до Зара, вижте в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

Калоян продължава да разгадава качествата си. Отдалечавайки се от хижата, силите му понижават и той попада в плен на смъртоносни рани, а спасението идва в лицето на Деница. След като оказва помощ на Калоян, дребната сестра на Зара се усамотява в гората, с цел да извърши скришен обред за „ Килерът “.

Какво ще се случи, следва да разберете първо във Vbox7.com.

Уморена от гласовете в главата си и от тайните на „ Килерът “, Зара се пробва да го унищожи.

Планът на хубавицата е осуетен от съдържателя на хижата Боян, който я атакува.

След намесата на Калоян, обстановката е овладяна, само че за малко – минути по късно Зара става жертва на нова офанзива.

Кой се пробва да я нарани и каква е повода, не пропускайте в новия епизод на мистъри уеб сериала.

Как Мартин се оказва на мястото на Калоян? Защо Боян атакува Зара? Какво се крие в мистичния обред на Деница? Отговорите на тези, както и на още доста въпроси, ще откриете в новия епизод на „ Килерът “, първо във Vbox7.com

За още вести към „ Килерът “, следете Фейсбук страницата на сериала. Не пропускайте новите епизоди на сериала всеки вторник и петък във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР