Мартин Дурчев е новото име в съставите за 100% Power

...
Мартин Дурчев е новото име в съставите за 100% Power
Коментари Харесай

Мартин Дурчев е новото име в съставите за Maча на звездите

Мартин Дурчев е новото име в съставите за 100% Power Maча на звездите. Крилото на Академик Бултекс 99 влиза в тима на ТОЙОТА на мястото на отпадналия Цветомир Куртев. Дурчев е измежду най-често избираните от почитателите състезатели и е любим поради атрактивните си участия в състезанието за забивки.

Ясен стана и съдийският наряд, който ще се грижи за спазването на разпоредбите в звездното шоу. Ботевград е показан с двама свои фрагменти - дежурен пратеник ще бъде Владимир Атанасов, а трети арбитър е колоритният Иван Маринов - Барона. Тройката допълват Владимир Цеков от София и Милен Цветков от Плевен. Близки до Барона споделиха, че той може да се окаже една от атракциите в Мача, като е заречен да покаже на играчите по какъв начин се забива.

На конференция в четвъртък, 12 април, от 13:00 в зала ГАЛЕРИЯ на Национален Студентски Дом (площад " Народно заседание " 10, ет.1), със специфична шоу процедура треньорите Людмил Хаджисотиров и Небойша Видич, ще изберат кой от двата тима TOYOTA или CREDIHELP ще водят в Мача на звездите.

След това ще се дефинира и към кой тим ще се причислят асистент -треньорите - Георги Давидов и Александър Дяковски. В конференцията ще се включи и Тина Димитрова- състезателен шеф на БК Академик Бултекс 99. Нейният тим за деца с умствени увреждания ще се включи в самодейността " Аз обичам баскетбола ", която уредниците на 100% Power Maча на звездите от " СпортЛаб ", Българска Федерация по баскетбол и Национална баскетболна лига подеха преди няколко сезона за България да бъде хазаин на Европейско състезание по баскетбол за мъже през 2021 година.

На конференцията ще станат ясни и цялостните сформира на аматьорския Maч на звездите. Над 7000 души се включиха в гласуването за избор за тимовете онлайн. За първи път в 15-годишната история на Maча на звездите дилетанти ще се борят против експерти в трите състезанието - тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в състезанията, които ще се включат паралелно със шестимата експертите в борбата за самостоятелните трофеи. Билетите за Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще костват 7 лв.. Организаторите дадоха обещание, че ще създадат доста приятна изненада за почитателите -ще раздадат специфична премия и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с лотария от първите 1000 закупили билети за дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР