Мартин Божанов е криел камери в бардаци, маскирани като студиа

...
Мартин Божанов е криел камери в бардаци, маскирани като студиа
Коментари Харесай

Нотариуса изнудвал магистрати със секскомпромати

Мартин Божанов е криел камери в бардаци, маскирани като студиа за хубост

Нотариуса е изнудвал магистрати със секскомпромати! Тази информация с изключение на от наши източници бе доказана и от Ивайла Бакалова. Самата миска е изнудвана от Мартин Божанов-Нотариуса. От прокуратурата също потвърдиха, че проверяват и в тази посока.

Нотариуса е държал две студиа за хубост на централната улица в София " Алабин ". Случайно или не, те са напълно покрай Съдебната палата. Двата сякаш козметични салона единствено са изглеждали по този начин. Всъщност зад уредите за разкрасяване е имало стаи, в които магистрати са отивали, с цел да задоволяват половите си потребности.

Всичко това е било уреждано от Нотариуса, само че подмолно. Това, което не са знаели дадените прокурори и съдии, е, че схемаджията е поставял скрити камери във всяка стая, които са снимали секссцените и другите култове на чиновниците в правосъдната система. След това Нотариуса е употребявал тези записи, с цел да изнудва даден магистрат, когато му потрябва. Когато някой би трябвало да бъде пуснат от ареста, когато някой би трябвало да бъде вкаран там със съмнителни обвинявания, които са били скалъпени или при друга потребност, Нотариуса вадел порнофилмчетата. Секскомпроматите са били един от главните принадлежности, с които години наред Нотариуса е работил безпогрешно, преди да бъде премахнат в Горна баня пред жилището си.

" България Днес " се свърза с Ивайла Бакалова, която преди време е изнудвана от Нотариуса за 100 бона, с цел да бъде освободен мъжът й Веселин Денков-Весо Брадата от ареста.

Бакалова сподели, че е чувала, че Божанов е изнудвал магистрати със сексвидеа, фотоси и всевъзможни компромати. Бакалова показа също, че има информация, че тези две студиа за хубост са били точно бардаци и тъкмо там са били записвани прокурорите и съдиите да се забавляват със секси мацки.

" Чувала съм тъкмо това! Но нямам повече информация ", отговори Бакалова по отношение на бардаците на Нотариуса и изнудването на магистрати.

Локацията на тези два скрити от обществото обществени дома е идеална. И двата бардака са в непосредствена непосредственост до Съдебната палата, където работят и най-важните фрагменти в правосъдната ни система. Съвсем наоколо се намират Софийският градски съд, Апелативният съд и Върховният касационен съд. Локацията на бардаците не е надалеч и от Софийския областен съд, единствено на десетина минути пешком. Именно за този съд се твърди, че Нотариуса е имал много близки хора, които са играли по свирката му.

От Софийската градска прокуратура споделиха, че следствието към Нотариуса е всеобхватно и се проверяват всички сигнали. Това значи, че се ревизира и това дали Божанов е изнудвал магистрати със сексзаписи.

Мартин Божанов първо е пребит брутално тъкмо преди да бъде убит в главата. Това излиза наяве от лекари, които са прегледали фотоси на жертвата след аутопсията й.

По мнението на медиците, които пожелаха да не им се загатват имената, от фотосите ясно проличава, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко подострен или в края на който е имало уголемение. Божанов е със строшен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са безапелационни, че тези удари са настъпили преди гибелта на Божанов и са нанесени със страшна мощ и чудноват предмет. Възможно е Нотариуса да е обичай с приклада на револвера, с който след това е погубен.

Според лекарите, с които " България Днес " беседва, побоят е бил сериозен и е нанесен преди гибелта на Нотариуса, тъй като другояче по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, в случай че боят е, откакто мъжът е бил към този момент погубен.

Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, т.е. на слепоочието, която няма по какъв начин да се стане от патрон, в случай че не е от упор. Това е изключено, тъй като няма следи от нагар.

След като е пребит, Нотариуса е убит с един патрон в главата. Това навежда на мисълта, че килърът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е следващият факт, който буди неразбиране. В момента формалната информация гласи единствено, че е убийството е поръчково, а убиецът е експерт. Към момента не е ясно нищо друго. Разследването продължава.

Оставя единствено 700 бона завещание

Нотариуса е живял нашироко, само че оставя завещание в парцели в България на стойност " едвам " 700 хиляди лв.. Това научи " България Днес " при информация в имотния указател.

Поръчково убитият схемаджия, който бе премахнат на 31 януари, оставя един апартамент и два гаража в София, 91 декара обработваема земя в Болярово и 2 имота в село Карлуково, община Луковит. Жилището в столицата се намира в непрестижния квартал " Люлин ". Единият гараж е на улица " Княжевска ", а другият е на улица " Миле Попйорданов ". Божанов има също 2 парцела в село Карлуково, община Луковит. Нотариуса е притежател и на близо 100 декара хубава, обработваема земя в град Болярово, област Ямбол. Обработваемата повърхност обаче не е цялата владеене на Божанов, тъй като негови родственици също имат идеални елементи от земеделските земи.

По направената информация в имотния указател излиза наяве, че тези парцели костват към 700 хиляди. Запознати с следствието считат, че Нотариуса има активи в чужбина, както и офшорни сметки. Гледал е да няма доста парцели у нас, с цел да не стане недоверчив и да не се набива на очи на данъчните.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР