Мъртъв татко“, обвинен в убийството на 6-годишния си син с

...
Мъртъв татко“, обвинен в убийството на 6-годишния си син с
Коментари Харесай

Баща, обвинен в убийството на 6-годишния си син с брутални тренировки, `извика майка си, за да й наставни показанията`

„ Мъртъв баща “, упрекнат в убийството на 6-годишния си наследник с брутални тренировки на бягаща пътека, извика майка си, с цел да я образова свидетелски показания, съгласно прокурорите.

31-годишният Кристофър Грегор от Ню Джърси се обади на майка си. Каролин Грегор е съден за ликвидиране от първа степен, откакто беше упрекнат, че е принуждавал сина си Кори Мичиоло да тренира неведнъж на бягаща пътека, тъй като той беше " прекомерно пълен ". В записания диалог в пандиза и двамата родители на Грегор могат да бъдат чути неведнъж да упорстват сина им да спре да приказва, до момента в който се опитваше да даде съвет на 10 май, откакто те свидетелстваха.

„ Това е краят на диалога, това е край, стой, стой, стой, стой “, споделиха родителите му Дейвид и Карол, преди в последна сметка да затворят. Обаждането беше извършено във Върховния съд на Оушън, Ню Джърси, в сряда, което видя отбраната на Грегор да се откаже от разпита на Карол, която не се интересуваше от неговото образование, вместо да изслуша позвъняването и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР