Марта Вачкова, която в момента гледаме като част от панела

...
Марта Вачкова, която в момента гледаме като част от панела
Коментари Харесай

Марта Вачкова разкри с какво се бори всеки ден


Марта Вачкова, която сега гледаме като част от панела в " Маскираният артист " издаде нещо доста персонално за себе си, което пробуди интереса на феновете, написа show.blitz.bg.

" Много се вълнувам и ужасно одобрявам музикалните формати, изключително това шоу. То е в действителност доста мистериозно и ние не знаем кой се крие зад маските. Всеки път с боязън чакаме кой ще се покаже изпод. Всеки край носи горест и ми е мъчително, че скоро ще завърши, само че би трябвало да чакаме нещо друго и ново. Хубавото е, че в последната събота ще схвана кой се крие зад всички маски ", споделя актрисата, която видяхме във формата и като детектив Марта Вачкова.

" По същия метод бях доста тъжна, когато свърши сериалът " Откраднат живот ", само че ето, в този момент вземам участие в нещо друго и също по този начин мощно вълнуващо. Радост е за мен всякога да участвам на шоуто. "

" Трябва да си добър. Казват хората: " не прави това, което не искаш на теб да ти го създадат ". Ако всички сме положителни, и ние ще получаваме доброта. Трябва да сме почтени и честни хора. Това е нещо, което в последно време много липсва ", споделя още актрисата. И прибавя:



" Може да се родиш добър и да си учтив от положителни хора. Често споделят " животът ме направи вълк " или " животът ме направи подобен, какъвто съм сега ". Не е по този начин - добротата може и би трябвало да е ежедневно изпитание. Всеки ден би трябвало да правиш най-малко една доброта. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с равнодушие през неприятното в живота, само че от време на време не устоявам. В Библията написа: когато те ударят, подай другата буза, само че това ми е доста мъчно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си ".

" Интересувам се мощно от науката нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като трептения моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка писмен знак подхожда число, което се събира с останалите и на финала се получава едно друго число, което дава отговор на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на щерка ми и имам вяра, че човек може доста да направи за детето си, подреждайки името му ", разкрива и интереса си към нумерологията актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР