Марта Стюарт се поддържа активна и във форма. Преди броени

...
Марта Стюарт се поддържа активна и във форма. Преди броени
Коментари Харесай

Тя не се държи като възрастна дама, а е на 82 години

Марта Стюарт се поддържа дейна и във форма. Преди броени дни 82-годишната начин на живот гуру разгласява видео в Instagram, което дава на почитателите ѝ взор върху нейната подготовка по пилатес. " По-трудно и по-ефективно, в сравнение с наподобява ", озаглави обявата тя.

В секцията за мнения телевизионната персона получи доста похвали за шерването на своята фитнес рутина. " Браво, Марта - ти си огромно ентусиазъм за мен и толкоз доста други. Бог да те благослови ", написа един от почитателите, до момента в който различен прибавя: " Марта, изглеждаш ужасно и толкоз мощна. Отдадеността и упоритата работа са повода, заради която тя е икона! "

Миналия месец Стюарт показа ужасно селфи с огледало в банята в своя Instagram, което повтори триумфа на необятно обсъжданото селфи от басейнa от юли 2020 година

Марта Стюарт и преди е говорила пред People за това по какъв начин продължава да наподобява толкова ослепително и на 82 година, като не крие, че тренира пилатес даже още по-усилено, с цел да се приготви за фотосите си за корицата на Sports Illustrated Swimsuit през май 2023 година " Правих пилатес три, може би четири пъти седмично и не пих никакъв алкохол в продължение на два месеца ", сподели тя, написа lifestyle.bg.

Стюарт показа също, че е траяла да прави постоянни процедури за лице и е била доста деликатна какво поставя в и върху тялото си. Миналата година звездният готвач се появи в поредицата Unapologetically на Yahoo Life, където приказва какъв брой е значимо за нея да поддържа " здравословен метод на живот " и да остане дейна на нейната възраст.

" Става дума да сте наясно с това какво се случва към и с вас и да водите здравословен живот ", изясни тя. " Затова и ходя на пилатес в 6:30 сутринта, което направих и тази заран. Опитвам се да отивам на пилатес толкоз пъти седмично, колкото мога. "

Стюарт сподели още, че " в никакъв случай не мисли за пенсиониране " и отхвърля да разреши на възрастта си да я забавя и да я кара да се държи като " дребна стара дама ". " Няма да стартира да пребивавам зле единствено тъй като одъртявам ", сподели тя пред изданието. " След като един път си живял добре, би трябвало да продължаваш да го правиш постоянно. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР